شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

حدود سی درصد مساجد شهر تهران امام جماعت ندارند که باید برای این کار چاره اندیشه شود، چرا که با حضور روحانی معمم اقتدا به غیر روحانی جایز نیست.

به گزارش خبرگزاری حوزه حضرت معظم له  عصر امروز در دیدار  رییس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور که در دفتر معظم‌له برگزار شد، به تبیین اهمیت جایگاه وقف در اسلام و توجه به موقوفات پرداختند.

ایشان با اشاره به این که در مذاهب دیگر نیز وقف وجود داشته، گفتند: در مذاهب دیگر نیز وقف وجود داشته و حداقل برای معابد خودشان مسایلی را وقف می‌کردند و اسلام این سنت حسنه را امضاء کرد.

معظم‌له افزودند: پیشوایان پیشقدم وقف بودند و فرمایشات آن حضرات در باب وقف، نشان از اهمیت این موضوع در جامعه اسلامی دارد.

حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی صدقه جاریه‌ را یکی از مصادیق وقف دانستند و افزودند: فعل و قول معصومین (ع)در باب مسئله وقف بسیار زیاد است و باید این روایات و سیره اهل‌بیت (ع) را برای مردم بیان کرد، تا آنان به اهمیت این موضوع پی ببرند.

ایشان خطاب به مسئولین سازمان اوقاف تاکید کردند: هر اندازه عمل به وقف بیشتر شود اعتماد مردم بیشتر و استقبال آنان زیاد می‌شود و مردم باید عمل به وقف را ببینند تا اعتمادشان به این نهاد زیاد شود.

ایشان افزودند: وقف برای جامعه موجب برکت است وباید از این وقف برای  حوز‌ه‌های علمیه و اعزام مبلغان  استفاده کرد، چرا که آن چه دین و قرآن را نگاه می‌دارد، حوزه‌های علمیه است .

معظم له احیای مساجد را سومین عرصه مصرف وقف دانستند و گفتند: در شهر تهران حدود سی درصد از مساجد امام جماعت ندارند که باید برای این کار چاره اندیشه شود، چرا که با حضور روحانی معمم اقتدا به غیر روحانی جایز نیست .

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha